Anti haaruitval producten

Zowel voor mannen als vrouwen is haaruitval erg vervelend. Het kan uiteraard verschillende oorzaken hebben. Tijdelijke haaruitval kan komen door bijvoorbeeld ziekte en medicijnen. In dat geval zullen anti haaruitval producten niet veel nut hebben, en kun je beter kiezen voor een tijdelijke pruik. Echter, wanneer haaruitval wordt veroorzaakt door erfelijke oorzaken, dan is het mogelijk om producten te gebruiken die dit proces vertragen. De actieve bestanddelen in deze shampoos zorgen er namelijk voor dat het hormoon DHT in het haar wordt geremd, waardoor de haarzakjes minder snel beschadigd raken en het haar dus minder snel uitvalt.

Werkend bestanddeel: minoxidil

Een bekend werkend bestanddeel in anti haaruitval shampoo is minoxidil. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat deze stof een goede invloed heeft op de haar conditie. Het middel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met haarverlies. Ook dunner wordend haar kan worden verbeterd met minoxidil. Het middel is verkrijgbaar in verschillende sterktes. Het is raadzaam om bij een lagere sterkte te beginnen en wanneer dit niet werkt dan kun je eenvoudig overstappen naar een hogere concentratie.

Shampoos met Minoxidil online kopen

Natuurlijk zijn er diverse shampoos te koop met het werkende bestanddeel Minoxidil. Ook zijn er andere producten die het middel bevatten, bijvoorbeeld sprays, tabletten en lotions. Zodoende kun je je haar een complete behandeling bieden, waardoor de kans groter is dat het aanslaat. Onderzoek heeft uitgewezen dat Minoxidil voor ruim 75% van de mensen een positief effect heeft. Het is dus absoluut het proberen waard!

Ben je benieuwd naar wat anti haaruitval shampoos voor jou kunnen betekenen? Kijk voor het aanbod anti haaruitval producten in de webshop.

 

De webshop voor al uw haarproducten! - U betaalt geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 25 euro.

.