Celebrities met pruiken

Het is een vreselijke ziekte waar veel mensen helaas mee te kampen krijgen. Kanker heeft een grote impact op het leven, en ook op het uiterlijk. Tijdens de chemotherapie valt het hoofdhaar uit, en ook wenkbrauwen en wimpers moeten het ontgelden. Door een pruik te dragen kun je toch met zelfvertrouwen over straat. Veel bekende wereldsterren hebben ook te kampen gehad met deze vreselijke ziekte, en hebben gekozen om met een pruik over straat te gaan. Wij hebben enkele celebs met hun pruik op een rij gezet. Als je, om wat voor reden dan ook, op zoek bent naar een pruik, dan kun je hier wat inspiratie opdoen.

Anastacia

Zangeres Anastacia kreeg twee keer te horen dat ze borstkanker had. Dit verschrikkelijke nieuws weerhield haar er niet van om de strijd met goede moed aan te gaan. Hoewel ze (logisch) veel uit de spotlights bleef tijdens haar ziekte, verscheen ze toch af en toe ten tonele met een pruik. De pruik van echt haar die de superster droeg, lijkt veel op haar natuurlijke kapsel.

Sylvie Meis

De bekende televisiester Sylvie Meis, toentertijd nog Sylvie van der Vaart, kreeg ook te kampen met borstkanker. Door de chemo verloor ze al haar haren en dit was een grote klap voor haar, aangezien ze een schitterende lange haardos had waar menig vrouw jaloers op zou zijn. Ook zij koos voor een lang haar pruik van echt haar. De pruik stond haar schitterend, en het viel dan ook niet op dat ze een überhaupt een pruik droeg.

Kylie Minogue

De zangeres, bekend van de hit 'Can't get you out of my head' krijgt de diagnose borstkanker. Af en toe wordt ze met een pruik gesignaleerd, maar veelal kiest ze ervoor om een sjaaltje te dragen. Het staat haar fantastisch! Zo zie je dus dat het niet noodzakelijk is om een pruik te kiezen: een sjaaltje kan ook prima dienstdoen als hoofddeksel.

Al je haarproducten koop je online!