George Papanikolas

Celebrity hair artist George Papanikolas is geliefd bij vele sterren. Zo laat Kim Kardashian haar haren niet kleuren door iemand anders dan George. Ook Megan Fox, Mila Kunis en Rihanna zijn fan van de kleur capaciteiten van Papanikolas. Wij hebben enkele fantastische tips voor als jij je haar ook graag wilt kleuren maar je niet blauw wilt betalen voor een kleur behandeling bij de salon van George Papanikolas. Check hier de tips van de mister himself:

Research

Begin met het doen van research. Welke haarkleur staat je aan? Wat vind je mooi? Heb je een kleur gevonden bij een celebrity? Zoek dan ook een gewone paparazzi / snapshot van de celeb in kwestie. Hier is het 'perfecte' licht afwezig, en zo zie je meteen hoe jouw haar er ongeveer komt uit te zien.

Onderhoud

Kies je een kleur die nogal verschilt van je natuurlijke haarkleur? Dit kan, maar het kost je veel tijd en geld om deze haarkleur te onderhouden. Donkere roots met blond haar kan op een bepaalde manier nog best mooi zijn, maar blonde roots met donker haar is echt uit den boze. Bedenk je dus goed van te voren hoeveel tijd en geld je maximaal kwijt wil zijn met het onderhouden van je haarkleur.

Highlighting á la 2014

Kies voor een kleur met een speelse highlight. Dit betekent echter niet dat de spaghetti-highlights weer terug komen. Integendeel: deze zijn echt not done. Kies voor strategisch geplaatste met de hand aangebrachte highlights die gedeelten van het haar oplichten.

Celebrity look-a-like

Heeft iemand ooit tegen je gezegd: 'goh, je hebt wat weg van *instert random celebrity name here”. Top, want dit is waarschijnlijk jouw celebrity muze. Wat haar staat, zal jou dus ook fantastisch staan. Zoek je celebrity look-a-like en spit haar kleurgeschiedenis door. Wellicht zit er iets leuks tussen voor je.

Met de bovenstaande tips kun je binnen no-time over straat met de meest geweldige haarkleur. Ga wel altijd langs een salon voor advies. Wellicht kies je voor een warme tint, terwijl een koele tint jouw oogkleur en huidskleur beter uit laat komen. Een professional kan je daar eenvoudig in adviseren.