Haarstukken

Kamp je met haarproblemen? Zou je graag voller haar hebben en eventuele dunner wordende plekjes willen verbergen? Dat kan allemaal met de juiste haarstukken. Haarstukjes zijn, net als pruiken, oplossingen die er voor zorgen dat je weer vol zelfvertrouwen door het leven kan. Er zijn verschillende haarstukken oplossingen voor verschillende problemen. We zetten ze even voor je op een rijtje:

Dunner wordend haar

Wanneer je last hebt van dunner wordend haar, dan kun je kiezen voor extensions of andere haarstukken. Extensions worden aan het haar zelf bevestigd, dus als het haar hier niet sterk genoeg meer voor is, dan zijn haarstukken ook een optie.

Kale plekken

Mannen nemen meestal haarstukken in de vorm van een toupet. Een toupetje kan namelijk de kaler wordende kruin verbergen. De kwaliteit van deze haarstukken is zo hoog dat het niet te zien is dat iemand een toupetje draagt.

Bij kale plekken op meerdere plaatsen op het hoofd, zijn er andere haarstukken waar gebruik gemaakt kan worden. Tenslotte is de laatste oplossing altijd nog om een pruik te kopen. Een pruik is tegenwoordig ook van zodanige kwaliteit dat niemand zal doorhebben dat het niet je eigen haar is.

Kaalheid door chemo

Tenslotte is er nog de (tijdelijke) kaalheid door Chemo. Dit betekent dat nagenoeg alle haren uitvallen, dus is een pruik de enige optie. Pruiken zijn haarstukken die volledig op jouw huid- en haarkleur kunnen worden aangepast. Dit geldt overigens ook voor de andere haarstukken in dit artikel, zoals de extensions en het toupetje.

Kortom: met haarproblemen hoef je niet rond te blijven lopen. Kies voor de juiste haarstukken: dé oplossing voor jouw haarprobleem! Laat je informeren door een professional zodat je met het best passende haarstuk naar buiten loopt.