Hair Artists

Bekende Hollywood sterren lopen altijd met de mooiste en meest trendy kapsels rond. Menig vrouw en man is jaloers op de perfecte coupe van de celebrities, maar dit doen ze natuurlijk niet zelf. Iedere superster heeft een super hair artist die verantwoordelijk is voor de kapsels. Deze haar artiesten verdienen vaak een riant salaris, maar daar staat tegenover dat ze op élk moment van de dag klaar moeten staan voor hun klant. Zo worden ze regelmatig de hele wereld over gevlogen omdat de ster in kwestie een ander kleurtje in het haar wil. Muzieksterren nemen ook vaak hun persoonlijke hair artist mee op tournee, dus dat betekent dat ze veel van huis zijn.

 Mooiste kapsels ooit

Je kent vast de iconische bob van Victoria Beckham in 2007. Ken Paves, een beroemde celebrity hair artist, was verantwoordelijk voor deze coupe die vervolgens mateloos populair was in kapsalons. Ook Jennifer Anistons haar is altijd al een voorbeeld geweest voor anderen. Het talent achter de wereldberoemde coupe is Chris McMillan. Wanneer we iets verder terug in de tijd gaan, dan komen we natuurlijk terecht bij de wereldberoemde coupe van Marilyn Monroe. Deze sexy bombshell liet haar haren in model brengen door George Masters.

Beroemde hair artists van nu

Tegenwoordig is elke celeb in het bezit van een hairstylist. Vooral in het award seizoen draaien deze haarstylisten overuren om heel Hollywood te voorzien van een schitterend kapsel. In de onderstaande artikelen vind je de bekende hair stylisten van nu. Ze zijn een ware inspiratie voor menig kapper-in-opleiding, dus lees hun inspirerende verhalen in de onderstaande artikelen.

Artikelen

George Papanikolas

Celebrity hair artist George Papanikolas is geliefd bij vele sterren. Zo laat Kim Kardashian haar haren niet kleuren door iemand anders dan George. Ook Megan Fox, Mila Kunis en Rihanna zijn fan van de kleur capaciteiten van Papanikolas. Wij hebben enkele fantastische tips voor als jij je haar ook graag wilt kleuren maar je niet blauw wilt bet

Lees meer...

Andy Lecompte

Celebrities als Nicole Richie en Megan Fox zijn helemaal fan van de kwaliteiten van hair artist Andy Lecompte. Madonna nam de hair stylist zelfs mee op tour. Dat is niet raar, want Andy heeft veel ervaring in Hollywood, en nog meer ervaring in kapsalons. Op zijn twaalfde begon hij met werken in de kapsalon van zijn zus. Hij nam de telefoon aa

Lees meer...