Oscars 2014 : De kapsels

De Oscars zijn een waar spektakel in celebrity land. Elk jaar worden de beeldjes uitgedeeld aan bekende acteurs, actrices, films, regisseurs en crew. Hoewel het uitdelen van de Oscars natuurlijk het hoogtepunt van het event is, is de rode loper ook van groot belang. Heel Hollywood begeeft zich op de rode loper in de mooiste creaties van designers. Daarnaast dragen ze natuurlijk de mooiste sieraden, make-up en is het haar mooi gedaan. De kapsels zijn ook dit jaar weer een absoluut hoogtepunt. Dit zijn de meest opvallende, mooie en interessante looks:

Sandra Bullock

De actrice koos ervoor om haar chocolade bruine lokken los te dragen. Ze draagt haar haar in een zijscheiding over één schouder. De lengte van het haar is in de krul gezet. Doordat er karamelkleurige highlights zijn aangebracht, krijgt de coupe een levendig karakter.

Lupita Nyong'o

De veelbelovende actrice uit 12 Years a Slave (waarvoor ze ook een beeldje mee naar huis mocht nemen), droeg haar donkere haren in een mooie gekrulde knot. Door de toevoeging van een gouden haarbandje, dat schitterende matchte met haar oorbellen, werd het geheel net iets feestelijker gemaakt.

Jennifer Lawrence

De oscargenomineerde Jennifer Lawrence droeg haar blonde haren klassiek naar achteren. Waar ze op andere rode loper events koos voor de strakke variant met gel, koos ze dit keer voor een nonchalante en volumineuze coupe.

Emma Watson

De Harry Potter actrice heeft haar haren weer lang, en ze koos dit keer voor een half opgestoken coupe. Waar ze normaal rondloopt met prachtig glanzend haar, was het dit keer erg pluizig. Waarschijnlijk was dit wel de bedoeling, maar toch is het jammer. Op een evenement als de Oscars wil je natuurlijk op je mooist verschijnen, en naar onze mening was een glanzende coupe mooier geweest.

Wil jij ook een opgestoken coupe? Koop hier alle benodigdheden