RedKen

Een van de meest vooraanstaande merken in de haar-wereld is beslist RedKen. RedKen is een onderdeel van de L'Oréal Group, maar is verder een op zichzelf staand merk dat kwalitatieve en professionele haarproducten lanceert. Het merk is vooral bekend vanwege de grote participatie in fashionweeks zoals de New York Fashion Week. De hairstylists die het haar van de modellen in model brengen, gebruiken allemaal RedKen producten. Zo weet je dus ook zeker dat RedKen een kwalitatief merk is. Het merk levert niet alleen aan haarsalons, maar is ook voor thuisgebruik aan te schaffen. Dit kan voornamelijk via online shops, omdat het merk niet in de doorsnee drogist verkrijgbaar is.

Haarproducten met proteïne

RedKen is voortgekomen uit een samenwerking tussen kapper en wetenschapper Jheri Redding en actrice Paula Kent. Vandaar ook de naam RedKen. Het merk was de eerste die een wetenschappelijke aanpak gebruikte om haarproducten te ontwikkelen. Proteïne producten zijn eigenlijk hun handelsmerk, en dat zie je ook terug in al hun artikelen. Het merk richt zich overigen niet alleen op vrouwen, maar ook op mannen. Er is een gehele 'for men' lijn met diverse producten, van verzorging tot styling.

Verschillende lijnen

Binnen het merk RedKen zijn diverse lijnen die elk geschikt zijn voor bepaalde typen haar. Zo is er bijvoorbeeld een lijn voor fijn haar, blond haar, beschadigd haar, futloos haar, gekleurd haar, onhandelbaar haar en normaal haar. Er is zelfs een lijn voor dunner wordend haar, genaamd Intra Force. Deze producten versnellen de haargroei en verlengt de haargroei fase. Daarnaast verwijdert de shampoo van deze lijn overtollig talg en dht, wat uiteindelijk resulteert in een gezonde en mooie haardos.

Ben je benieuwd naar de RedKen producten? Bestel RedKen ze online en ga via de onderstaande banner naar de shop

 

Producten van RedKen bestel je hier

HairworldShop - Voor al uw haarproducten