Sebastian

De haarproducten van Sebastian Professional kunnen in één adem genoemd worden met unieke stijl, vorm en texture. Het merk is al meer dan dertig jaar lang een voorname speler in de wereld van haarproducten. Door de constante ontwikkeling is elke nieuwe productlijn weer vernieuwend. Er wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijk onderzoek om de beste producten te lanceren. Voor iedereen is er een goede lijn te vinden die aansluit bij wat het haar nodig heeft.

Verschillende productlijnen

Sebastian beschikt over vier verschillende productlijnen die elk hun eigen eigenschappen hebben. Zo is de Foundation lijn de ultieme basis die er voor zorgt dat je een mooie en gezonde haardos hebt. Een goede shampoo en conditioner zijn namelijk van groot belang. Daarnaast zijn in deze lijn ook een masker en een treatment te vinden. In de Flow collectie vind je treatment stylers. Deze producten zorgen voor controleerbaar haar en zijn daarnaast goed voor het haar. De Form collectie beschikt over producten die goede fixatie bieden. Denk bijvoorbeeld aan haarsprays, mousse, gel en meer van zulke producten. Tenslotte is er de Flaunt lijn, die je haar voorziet van de nodige shine.

Een haarsalon merk bij jou thuis

Hoewel het een officieel haarsalon merk is met onder andere haarverf en diverse treatments, kun je met de bovenstaande productlijnen eenvoudig thuis aan de slag. Wil jij ook thuis gebruik kunnen maken van de goede Sebastian haarproducten? Kijk dan in de onderstaande shop. Daar kun je de artikelen eenvoudig online bestellen. Bekijk het complete assortiment en bestel precies de producten die bij jouw haar passen.

Bestel Sebastian Professional online en klik via de onderstaande banner naar de shop.

Producten van Sebastian bestel je hier